Yükleniyor...

TİSK Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilen Video Konferans Görüşmesinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez İş Dünyası Temsilcileriyle Durum Değerlendirmesi Yaptı.

04.06.2020

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Yönetim Kurulu ile video konferans görüşmesinde bir araya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, iş dünyası temsilcileriyle durum değerlendirmesi yaptı.

Bakan Yardımcıları Sayın Abdullah Tancan, Sayın Alparslan Bayraktar ve Prof.Dr. Sayın Şeref Kalaycı'nın da yer aldığı toplantıda Maden Sanayii İşverenleri Sendikası'nı Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Naci İlci temsil etti. Madencilik sektörünün pandemi süreci ve sonrasındaki beklentilerini Sayın Dönmez ve Bakan Yardımcılarımıza aktaran Sayın İlci, MASİS olarak yer aldığımız tüm platformlarda sektörümüzün gelişimi için gerekli olan desteği sunmaya devam edeceğimizi ifade etti.

Sorunlara hassasiyetle eğilen ve bu sorunların çözümü için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Sayın Bakanımız ve Bakan Yardımcılarımızın yanı sıra TİSK Başkanımız Sayın Özgür Burak Akkol ve TİSK Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyor, görüşmenin ülke ekonomisi için olumlu neticeler vermesini diliyoruz. 

Galeri